Nijmeegse 4Daagse

Meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse biedt de lopers, naast het plezier in het lopen zelf, de mogelijkheid geld op te halen voor een goed doel. Al enkele jaren zorgen twee bestuursleden op deze manier voor een welkome aanvulling van het budget van Poco a Poco. Hulde!

Meelopen met de Nijmeegse 4Daagse biedt de lopers, naast het plezier in het lopen zelf, de  mogelijkheid geld op te halen voor een goed doel. Al enkele jaren zorgen twee bestuursleden op deze manier voor een welkome aanvulling van het budget van Poco a Poco. Hulde!

Onze andere projecten:

live verbinding met Cusco tijdens Rotary avond

Poco a Poco als goed doel bij andere organisaties

Poco a Poco is enkele keren gekozen als doel van een project bij andere organisaties, zoals een plaatselijke Rotary of een Wereldwinkel. Poco a Poco heeft op deze manier al regelmatig een mooie bijdrage ontvangen.

Peruaanse maaltijd: Ceviche, rauwe vis, gemarineerd in limoenmarinade
Peruaanse maaltijd voor de winnaar van de ruilactie

Ruilactie

Niet jaarlijks maar wel regelmatig organiseren we een ruilactie; te beginnen met een sleutelhangertje en dat vervolgens, gedurende enkele weken, proberen te ruilen tegen steeds grotere objecten. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk mensen een sleutelhangertje te geven, als start voor een geslaagde ruilactie. Op een tevoren vastgestelde dag moet het laatste object verkocht zijn. De opbrengst is voor Poco a Poco. De winnaar is degene die het hoogste bedrag heeft gescoord bij de verkoop van het laatste object. Hij of zij krijgt een Peruaanse maaltijd aangeboden. 

wijnproeverij

Wijnproeverij

Een vruchtbare samenwerking met De Wijnvrienden brengt jaarlijks geld in het Poco a Poco laatje. Ieder jaar organiseren we twee wijnproeverijen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Poco a Poco. Ook de locaties worden geheel om niet beschikbaar gesteld.